Om oss

Det här är MPS

Vi målar, tapetserar, lägger golv och tätskikt, kaklar och renoverar golv. Bland våra kunder finns företag och privatpersoner såväl som offentliga beställare.

Vårt glada gäng på MPS Måleri i Gislaved poserar i en gruppbild

Både lokalt och nationellt

MPS grundades 2009 i Gislaved där vi fortfarande håller till. De flesta jobben gör vi runt omkring i Småland men när särskilda projekt kräver våra specialistkunskaper tar vi oss givetvis dit vi behövs. Därför utför vi titt som tätt uppdrag på olika platser i landet, från Skåne till Stockholm.

Vi tror stenhårt på att nöjda kunder är den bästa sortens marknadsföring. Därför vet våra kunder alltid när vi ska komma, när vi ska vara färdiga, och att vi aldrig tummar på kvalitén.

Sedan starten har vi växt på både bredden och djupet, så att säga. Men att bara bli fler har aldrig varit något självändamål. Vi har snarare anställt duktiga medarbetare som kan göra sådant vi inte kunnat göra innan, alltså folk som delar våra värderingar och tillför ny kompetens.

Skaparglädje

Vår filosofi handlar om att ett gott humör smittar av sig. Alltså, inte så att vi går omkring och ler som skyltdockor hela tiden. Utan snarare att vi ser till att hjärtat får plats i varje jobb vi gör. För när vi har kul på jobbet blir resultatet alltid något att vara stolt över, och då brukar glädjen smitta av sig på den som har anlitat oss.

Bakom smeknamnet

Om du vill söka på oss på till exempel GVK eller andra sajter är vårt juridiska namn Måleriprojekt Sverige AB och vårt organisationsnummer är 556795-5157.

Kontakta oss

Vilka ytor kan vi hjälpa dig med? Fyll i formuläret eller hör av dig till Stefan direkt på 073-358 33 37.

Tack för ditt meddelande!
Oj, något blev fel. Försök igen.