GOLV

Mer än bara något att gå på

Vi lägger golv i alla tänkbara miljöer. Genom medvetna val kring design, material eller rena egenskaper kan vi ge våra kunder en uppsjö av möjligheter.

Ingenting för stort eller för litet

En vanlig vecka är några av oss ute och spacklar upp badrumsgolv med noggrant utmätt fall, några lägger plastmattor eller linoleum, och ytterligare någon annan lägger ett unikt golv av stavparkett. Gemensamt för alla är att vi aldrig tummar på kvalitén.

Uppdragsgivarna varierar, från privatpersoner till företag, kommuner och skolor. Behöver du hjälp med materialval guidar vi dig gärna till högkvalitativa produkter som både passar in estetiskt och lämpar sig bra för miljön eller ändamålet.

Utöver det vanliga

Många gånger är det extremfallen som sätter våra kunskaper på prov på allvar. Så även om det inte hör varje vecka till berättar vi gärna om när vi la tvåtusen kvadratmeter textilgolv i ett lekland, gjorde 120 nybyggda lägenheter på en gång, eller när vår fantastiska personal ställde upp och ryckte in för att fixa 600 kvadrat helt nytt golv som blivit förstört i en vattenläcka.

Ett brett spektrum

Vi lägger vattentäta och stilrena plastgolv, karaktärsfulla trägolv, slitstarka och naturliga linoleumgolv, snygga klinkersgolv, våtrumsmattor, textila golv samt vinyl- och laminatgolv som både är snygga och tål det mesta.

Kort och gott kan vi tillgodose de allra flesta behoven kring att lägga golv. Det händer också att vi ser att ett befintligt golv kan restaureras istället för att bytas ut, och i så fall rekommenderar det.

Kontakta oss

Vilka ytor kan vi hjälpa dig med? Fyll i formuläret eller hör av dig till Mats direkt på 0733-583302.

Tack för ditt meddelande!
Oj, något blev fel. Försök igen.