Golvrenovering

Gör golvet som nytt

Golvrenovering är lite av en specialitet för oss. Från klassisk golvslipning till restaurering av underlaget i idrottshallar och allt där emellan.

Ingen dum idé att renovera golvet

Renovering och restaurering av golv har stora fördelar för både miljön och plånboken. Helt enkelt – varför slänga ett golv och lägga nytt när du istället kan ge helt nytt liv till det som redan ligger där?

Utöver det kloka och hållbara i att renovera ett golv kan det i många fall också vara ett sätt att bevara eller framhäva originalgolvets charm eller särskilda karaktär.

Vi slipar och lackar gamla parkettgolv och trägolv, vi rengör textil och klinker till nyskick. Har det med golvvård att göra (inklusive att laga linoleum som har spruckit) så kan du räkna med att vi har rätt personer för jobbet.

Nytt liv till idrottsanläggningar

Många gånger har knepiga utmaningar varit det som utvecklat oss mest. Ett tydligt exempel var när vi började undersöka möjligheten att restaurera golvet i idrottshallar. Genom eget laborerande och samarbete med en specialistleverantör kom vi fram till en metod som vi idag använder för att laga sportgolv, inklusive infärgning, halkskydd, mönster och schablonmålning.

Betydande skillnader med nya metoder

Vi gör vårt bästa för att sprida ordet om golvvård och golvrenovering. Visst, det finns ju en poäng med att informera om det eftersom vi vill få uppdragen. Men här handlar det också om en potential som vi vill att inte minst kommuner och skolor ska få upp ögonen för.

Genom att välja restaurering framför att lägga nytt golv i till exempel en gymnastiksal eller en korridor kan ett projekt gå från att vara kostsamt till att bli mer eller mindre CO2-negativt. Men eftersom metoderna är relativt nya finns det många som inte ens vet att det går att laga dessa golv. Så hjälp oss gärna sprida ordet!

Kontakta oss

Vilka ytor kan vi hjälpa dig med? Fyll i formuläret eller hör av dig till Stefan direkt på 073-358 33 37.

Tack för ditt meddelande!
Oj, något blev fel. Försök igen.