Kakling i Gislaved

När vi lägger golv i badrum och liknande tar vi gärna med oss en plattsättare också. Då får du alla ytor gjorda på en gång, med vår kompetens för tätskikt och våtrum.

Respekt för hantverket

Det råder ingen tvekan om att kakling och plattsättning är en vetenskap i sig. Därför dröjde det ganska länge innan vi kunde erbjuda dessa tjänster – vi ville vara säkra på att vi hade rätt kunskaper och rätt arbetskraft för det. Idag kan vi göra alla ytskikt i badrum och kök, från golv till tak (bokstavligt talat).

När vi är färdiga med ett badrum eller annan våtzon gör vi alltid provtryckningar och täthetskontroller för att försäkra oss om att det inte finns några dolda fel. Vi lämnar efter oss arbeten att vara stolta över.

Höga krav och hårda kontroller

Som anslutna till GVK (Golvbranschens VåtrumsKontroll) är vi med och arbetar för att försäkra en hög standard och hög kvalitet i utförandet av våtrum i Sverige. För att tala klarspråk är GVK extremt petiga med sina kontroller. Vilket är en stor fördel för dig som är kund eller beställare.

Ett brett spektrum

Vi lägger vattentäta och stilrena plastgolv, karaktärsfulla trägolv, slitstarka och naturliga linoleumgolv, snygga klinkersgolv, våtrumsmattor, textila golv samt vinyl- och laminatgolv som både är snygga och tål det mesta.

Kort och gott kan vi tillgodose de allra flesta behoven kring att lägga golv. Det händer också att vi ser att ett befintligt golv kan restaureras istället för att bytas ut, och i så fall rekommenderar det.

Kontakta oss

Vilka ytor kan vi hjälpa dig med? Fyll i formuläret eller hör av dig till Stefan direkt på 073-358 33 37.

Tack för ditt meddelande!
Oj, något blev fel. Försök igen.