Måleri

Målare för alla sorters uppdrag

Vi började som ett vanligt måleri men har växt med både spetskompetens och bredd. Hittills har inget uppdrag varit för litet eller för stort.

Måleri mellan himmel och jord

Vi utför en stor mängd måleritjänster för både företag och privatpersoner. Allt från stora byggprojekt till tapetsering hemma hos folk. Vi målar väggar, tak, snickeridetaljer och golv. Och löser de trixiga utmaningarna som dyker upp där emellan.

Sedan vi startade har vi samlat på oss personal med en massa olika specialkompetenser. Så när ett uppdrag eller en särskild detalj kräver en specialist vet vi vem vi ska sätta in. Därför har vi kunnat ta många krävande jobb som till exempel restaurering av kyrkor och andra kulturbyggnader.

Självklart gör vi rena servicearbeten också. Oftast små insatser som att måla om ett tak eller spackla en vägg, fixa grejer efter fuktskador och liknande.

Utförande och rådgivning

Ibland har du en exakt vision för hur du vill ha det, och då hjälper vi dig att åstadkomma det med färg, form och ytor. Men andra gånger kan du ha mer av en känsla eller diffus bild av det som ska göras nytt eller göras om. Då hjälper vi dig att konkretisera och ger råd kring både utseende och materialval.

Målare rollar på vägg

Kvalitet framför allt

Hur man mäter kvalitet kan såklart variera. Givetvis är själva yrkesskickligheten avgörande, men vi sätter också ett stort värde i faktorerna runt omkring. Som att hålla tider, aldrig göra någonting halvhjärtat och alltid ge ett professionellt bemötande.

Eftersom vi jobbar med så många olika uppdragsgivare är vi vana vid att tala olika sorters ”språk”. Privatpersoner behöver inte kunna en massa facktermer för att boka in oss, samtidigt som den som vill snacka branschsnack gärna får höra av sig. Ring Mats oavsett hur du vill snacka.

Kontakta oss

Vilka ytor kan vi hjälpa dig med? Fyll i formuläret eller hör av dig till Stefan direkt på 073-358 33 37.

Tack för ditt meddelande!
Oj, något blev fel. Försök igen.